KONTAKT

OM OSS

OM OSS

Vår affärsidé är att vara det självklara valet som utbildare inom transport, logistik, maskin och väg för offentlig sektor och privata företag.

Axelssons erbjuder utbildningar inom väg och transport. Förutom vår anrika körkortsutbildning inom de tunga behörigheterna, kan yrkestrafiken även ta de flesta av sina certifikat och genomföra obligatoriska vidareutbildningar. Vi erbjuder också utbildning på ett stort antal entreprenadmaskiner och inom drift- och vägunderhåll.

 

Axelssons är måna om att vara tillgängliga för våra kunder. Det innebär att vi har insikter i och förståelse för våra kunders branscher. Vilket gör att vi erbjuda ett ärligt stöd och att genom ett nära samarbete kundanpassa våra utbildningar.

 

Vi är en modern utbildare med ett långsiktigt tänk.

Vi utbildar i miljö och säkerhet. Vi investerar och förnyar kontinuerligt vår fordonsflotta för mindre miljöpåverkan. Vi utbildar säkerhetsmedvetna chaufförer.

VÅR HISTORIA

Köpings chaufförs skola var namnet 1913. Birger Axelsson sadlade om från bageri till Trafikskoleägare 1951. I mitten av -60 talet gick Urban Axelsson från att vara förarprövare på TSV till att bli trafiklärare. Från 1971 till 2001 drev Urban Trafikskolorna, som under lång tid omfattade Arboga, Köping, Hallstahammar, Eskilstuna och Västerås.

Idag driver Mathias och Jenny skolorna i Eskilstuna, Köping och Västerås.

 

Vi har planer och långsiktig strategi för många år framåt. Där intern utbildning, som drivande av Företagarna är lika viktiga.

© 2017 Axelssons Trafikskolor AB. All Rights Reserved. Designed By  splashwebb.se