YRKESUTBILDNINGAR

YKB

ADR

E.T.T CENTER transport utbildningar

KÖRKORTSBEHÖRIGHETER

BE

Europeiska Turism & Transportutbildningar AB

ETT Center är ett utbildningsföretag med verksamhet i Eskilstuna, på Hejargatan 28 i Vilsta industriområdet.

 Vår verksamhetsidé är att utbilda elever till duktiga medarbetare/förare inom Buss-, Lastbil- och Logistik-branscherna. Här går eleverna förarutbildningar, från Komvux, Eskilstuna Kommun

 Här läggs vikten av att kunna sitt yrke, att kunna köra-är bara en del, av  de olika yrkeskunskaperna som finns i respektive utbildningarna.

Vi har Företags-anpassande utbildningar inom Miljö och säkerhet;

Miljö/transportsäkerhets föreläsningar, EcoDriving, HeavyEcoDriving och WorkingEcoDriving.

I Eskilstuna har vi egen trucksal, och med köryta för våra led-plock-skjutstativ-motviktstruckar. Här kan vi både lasta/lossa från lastbilsflak, och hantera pallar i och ur pallstallage. Konsten att framföra truck, är så mycket mer än att bara styra.

 

I lastbil-yrkesförarsutbildningarna utbildas man för att nå C-CE-YKB-Truck-APV-ADR behörigheter. Här läggs vikten av att kunna sitt yrke; kunna förstå lagar, regler, kundvård, fordonsvård, material, logistik mm Lastbils är delat i många olika yrken, som i var och en, har sina spetskunskaper att kunna.

Timmerförare, bulkbilsförare, fjärrförare eller distributionsförare, är några olika yrken som finns i lastbilsbranschen.

 

I Buss-yrkesförarutbildningarna, utbildas det även här i, lagar, regler, kundvård och fordonsvård, förutom att kunna framföra bussen på miljöanpassat och trafiksäkert sätt. Inom Bussbranschen finns det olika yrken som: lokalbuss-, inrikes-, färdtjänst-, utrikesförare. Varje yrke har sina krav och förutsättningar att kunna.

För ansökan till dessa utbildningar, kontakta Eskilstuna Komvux :

http://www.eskilstuna.se/sv/Utbildning-och-barnomsorg/Vuxenutbildning-Komvux/Gymnasial-yrkesutbildning/Utbildningsstarter-2013/

 

Gods och Person transport

© 2017 Axelssons Trafikskolor AB. All Rights Reserved. Designed By  splashwebb.se